tiistai 12. heinäkuuta 2016

Hupaisaako? Pyrstöt pöydälle ja kalu piiloon.


Koska JyJy ei onnistunut, päätin tarttua KyJy haasteeseen. Parit sukat olenkin jo neulonut, mutta ne odottavat mökillä kuvaamista/punnitusta.
Pienen hiljaiselon jälkeen siis ehkä sopiikin tälläinen kevyempi postaus? ;)



Näitä pyrstö-lasinalusia olenkin jo pidempää katsellut. Nyt ajattelin kokeilla. Kuvan perusteella virkkasin, 1,75mm koukulla Novitan Kotiväki langasta (musta) ja X-langasta. Aika hauska ja nopea, sopii oikein hyvin kissaihmiselle :)




Kalukukkaroita virkkasin viimeksi kolme vuotta sitten, ja nyt taas! Nämä ovat oman kokeilun ja erehdyksen-taktiikalla syntyneitä, ohjetta ei siis ole.



Tämänkertaiseen työhöni en löytänyt satiininauhaa "vyöksi", mutta ajaa asiansa tuo virkattu nyörikin. Pakko oli kaivaa vanha kuva esiin (norsu ja possu kun ovat muuttaneet jo ajat sitten uuteen kotiin), kun en ihan äkkiseltään muistanut, kuinkas olin virkutellutkaan. Tämän virkkasin Novitan Kasteesta 3,5mm koukulla.

KyJy #4

Pyrstö-lasinaluset ja kalukukkaro. 

Aloitettu: 12.7.2016, valmiit 12.7.2016

Paino (yht): 55g
 Lankoina alusissa Novitan Kotiväki + X-lanka, 1,75mm koukku ja Kalukukkarossa Novitan Kaste, 3,5mm koukku


-Kaisakekkuli-

2 kommenttia:

  1. Nuohan käy paistipannun varteen patalapuiksi :) Ihania kekseliäitä neuleita! Itse teen melkolailla perustylsiä juttuja, mut neulominen on vaan niin terapeuttista. Mun väkerryksiä voi seurata neulekärpäsen blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei kaiken aina niin vakavaa tarvitse olla :) Kyllähän kaikkien käsitöiden teko on kivaa!

      Poista